Wantijhof

Wantijhof Dordrecht

Met trots presenteert Nederlandse Bouw Unie de geplande ontwikkeling Wantijhof Dordrecht. Een bijzondere toevoeging aan een even bijzondere locatie. Met het Wantij aan de ene zijde en het bruisende Energiehuis aan de andere zijde. Daartussen vormt een stoer en eigentijds bouwblok, vormgegeven met historische Dordtse kenmerken in een modern jasje, de schakel tussen het historische stadscentrum en de Stadswerven. 

 

Facebook

Like de Facebookpagina van Wantijhof en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 
 

 

Het plan

Wantijhof Dordrecht voorziet in een stoer en statig stadsblok dat meer is dan een optelsom van ambities. Het is een stadsblok met een eigen ‘smoel’, en een groen hart, waarbij een betekenisvolle plek aan de stad wordt toegevoegd om te wonen, te ontmoeten en te werken op een duurzame wijze. 

Binnen het stadsblok is ruimte voor in totaal 36 wooneenheden met een gebruiksoppervlakte uiteenlopend tussen de ca. 70m² en de ca. 160m² en een eigen parkeervoorziening. Door de grote diversiteit in afmeting en basistypologieën, te weten bovenbenedenwoningen, woon-werkwoningen en appartementen biedt het plan voor ieder wat wils. Starters, gezinnen, ondernemers, empty nesters en senioren kunnen er gemoedelijk met elkaar samen leven. De gezamenlijke binnentuin en de aaneenschakeling van zonnige buitenruimten en galerijen verbindt de bewoners.

 
Schermafbeelding 2018-12-14 om 10.51.48kopie.jpg

Locatie

Het hof zal ontstaan op de locatie gelegen aan het Energieplein tussen het Energiehuis en het Wantij. Gelegen tegen het historische stadscentrum van Dordrecht, maar ook te midden van, en met zicht op de kwalitatieve en duurzame stadsvernieuwing Stadswerven en het voorgelegen water. De locatie vormt de schakel tussen de nieuwe ontwikkelingen in Dordrecht en de bestaande stedelijke structuur. Het is een gebied met een veelzijdig karakter, waar men kan genieten van het contact met het water, hoogwaardige culturele en commerciële voorzieningen, en dat met de prachtige binnenstad van Dordrecht op loopafstand.

 
 
Schermafbeelding 2019-05-22 om 13.17.07kopie.jpg

 

Planning

Mei/ juni 2019: pre-sale (*)

Juni/ juli 2019: start verkoop

Eind 2019: start bouw

 Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling rondom het Wantijhof?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaand aanmeldformulier.

 
Schermafbeelding 2018-12-14 om 10.54.42.png
 
 

*Pre-sale!

Zoals de planning er nu uitziet, starten wij over enkele weken de ‘pre-sale’ van de 36 appartementen Wantijhof. De puzzel is bijna gelegd van hoe wij deze mooie plek aan het water en op loopafstand van het historisch centrum gaan invullen.

De pre-sale houdt in dat nog niet alle verkoopinformatie geheel beschikbaar is, maar wel dat wij op dat moment reeds via de website de zo goed als definitieve plattegronden en gevelimpressies met u kunnen delen. 

Zodoende kunt u zich al een mening vormen over de woning van uw voorkeur. Wij geven daarbij een bandbreedte aan van de verkoopprijzen, omdat wij op dat moment parallel nog de laatste details van de woningen uitwerken.

Als ‘early bird’ kunt u zich tijdens de pre-sale inschrijven op de woning(en) van uw voorkeur. Deze voor-inschrijving geeft u de mogelijkheid om als een van de eersten een optie te nemen zodra de verkoop officieel is gestart voor het grote publiek.

 
 
achtergrond.jpg

 

aanmelden nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Akkoord dat de gegevens worden verstrekt aan de betrokken makelaars? *